Bella Gracia: branding a partir del packaging

Branding a partir del packaging, ens permet crear històries o experiències amb el producte, creant un caràcter més compacte.

Branding, Packaging

diseño packaging para botellas de cava

Aïda Font Studio dissenya per a Vallformosa, Bella Gràcia Spumante Rosato i Bella Gràcia Spumante Bianco, els vins espumosos que ens transporten en l'època Art déco, l'encant del glamur dels anys 30.

Des de les caves Vallformosa ens van contactar per a realitzar el disseny per a dues ampolles de vi espumós: un rosat i un altre blanc.

Van confiar en nosaltres per a triar la tècnica i el disseny. Sabíem el nom Bella Gracia, havia de ser elegant i de preu mitjà.

Bella Gracia és un espumós suau, sorprenentment seductor i atractiu.

El nom ens portava a pensar en femení i per l'elegància del nom ens va portar al concepte de festa

Concretament inspirada en l'arquitectura Decó de Nova York i l'elegància d'aquelles festes. Una època que va influir en les arts decoratives com en el disseny gràfic, industrial i l'arquitectura.

Un disseny totalment asimètric amb efecte hipnòtic, per a perdre's en la imaginació de les corbes i donar aquest toc seductor i atractiu.

diseño packaging para botellas de cava

El packaging ha de parlar i transmetre el concepte que es construeix al voltant seu.

En aquest cas l'objectiu és aconseguir que el consumidor vulgui arribar a la seva festa acompanyat amb un espumós ple de glamur amb un toc extravagant i seductor per a atreure les mirades.

Després de diverses proves per a donar amb el daurat perfecte aconseguim l'efecte desitjat aconseguint una fusió perfecta entre Art i celebració. Haurem d'esperar una mica per a veure-ho comercialitzat.

En Aïda Font Studio trabajamos el branding a partir del packaging, així ens permet crear històries o experiències amb el producte, més enllaçades entre si i creant un caràcter més compacte.

Més projectes